Studio

Äänitarkkaamo

Studion tarkkaamo on varustettu Pro Tools HDX järjestelmällä, jota ohjataan ICON D-Command ohjaimella. Kuuntelu hoituu Genelec 8040 aktiivikaiuttimilla ja Genelec 7070 subwooferilla. Räkistä löytyy Avid HD 16 x 16 AD/DA muunnin sekä kaksi Digidesign 192 AD/DA muunninta A|D lisäosilla. Järjestelmä kykenee tallentamaan 32 yhtäaikaista kanavaa. Kaikki linjat voidaan reitittää vapaasti patchbayn avulla.

Kelluva rakenne eristää huoneen tehokkaasti ympäröivistä soittotiloista. Riittävällä vaimennuksella varsinkin bassotoisto on saatu hallintaan ja tila on kaikin puolin tasasointinen sekä miellyttävä. Ikkunoista on näköyhteys kahteen soittotilaan ja myös luonnonvalo pääsee sisään.

Äänityshuone A

Soittotila A on studion suurin ja soivin huone. 55 m² pinta-ala ja 3-5 m huonekorkeus mahdollistavat monipuoliset käyttötarkoitukset. Tilan sointia voidaan kontrolloida siirreltävillä sermeillä. Seinissä on läpiviennit huoneisiin B ja C.

Äänityshuone B

Soittotila B on akustiikaltaan ”puolikuiva”. Huone soveltuu mainiosti rumpujen sekä kitaroiden äänityksiin tai studio-live-tilanteessa, akustisen soittimen äänitykseen. Seinässä on läpiviennit huoneeseen A. Huonekorkeus on 3 metriä ja huoneen koko 32 m².

Äänityshuone C

Soittotila C soveltuu hyvin laulujen ja kitaroiden äänityksiin. Seinässä on läpiviennit soittotilaan A. Tarkkaamoon on näköyhteys ikkunan kautta. Huonekorkeus on 3 metriä ja huoneen koko 15 m².

Äänityshuone D

Soittotila D on laulu- sekä spiikkihuone. Se soveltuu laulujen, spiikauksien sekä kitaroiden äänityksiin. Huone on akustiikaltaan kuiva. Tästä huoneesta on näköyhteys sekä läpiviennit huoneeseen E. Huonekorkeus on 2.4 metriä ja huoneen koko 7 m².

Äänityshuone E

Soittotila E on hieman dempattu huone jossa voi äänitää esim. laulua, kitaraa tai jopa rumpuja. Tätä tilaa voi käyttää myös tarkkaamona äänityksissä tai editoinneissa. Tarkkaamoon on näköyhteys ikkunan kautta. Seinässä on läpiviennit huoneeseen D. Huonekorkeus on 3 – 2.6 metriä ja huoneen koko 18 m².